It is currently Sun May 19, 2019 1:24 pm

All times are UTC-04:00




Post new topic  Reply to topic  [ 32 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next
Author Message
PostPosted: Thu Nov 09, 2017 10:54 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Jan 10, 2017 12:53 pm
Posts: 714
there you go, that be your issue.

you can try this first.

1. rename existing sounds folder as sounds_old or whatever you like.
2. update again and hopefully it will download the entire sounds folder + contents afresh.

if not then report here and I will tell Dan to check it out on their end.

_________________
VISIT OUR FACEBOOK PAGE HERE
https://en-gb.facebook.com/RAF-Duxford- ... 822661588/


Top
   
PostPosted: Fri Nov 10, 2017 4:45 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jan 11, 2017 10:05 pm
Posts: 32
Did that exact thing. Also just threw out entire sounds folder before downloading, and it still only downloaded the first 3 for inline, and radials 1,2,3 and 5 (missing 4)

_________________
Swanee - NWO / AE

---------------------------------------------------------
There are 2 kinds of people in this world...
Fighter pilots – and those that wish they were.


Top
   
PostPosted: Fri Nov 10, 2017 8:52 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jan 11, 2017 10:54 am
Posts: 840
<S>
I've had a squaddie with Mac tell me he is missing engine sounds to. I will forward this to Dan so that he can include all the correct sound files in the next update for Macs. Thanks Swanee for posting and checking this issue! Do you have sound for the Spit IXe, P-40E/F/N and Bf 109G-2? What does the .txt file say for these planes? Spit IXa should use same engine sound as the Spit IXe, the Bf 109G-2 same sound as other G's and K's, and all P-40's should have identical engine sounds also.


The engine sounds you should have in your x:/Warbirds/sounds/default folder
INLINE1, INLINE2, INLINE3, INLINE4, INLINE5, INLINE6, INLINE7, INLINE8, INLINE9 and INLINETWIN1, INLINETWIN2.
RADIAL1, RADIAL2, RADIAL3, RADIAL4, RADIAL5,RADIAL6 and RADIALTWIN1.


INLINE4
Mig-3
Spit IXa and IXe

INLINE5
Sea Hurricane

INLINE6
BF 109 G-2
BF109 G14 ASM
BF 109 G-6
BF 109 G-6 RV/1
BF 109 K-4
BF 109 K-4 RV/1
C202 SIII Folgere
C202 SVII Folgere
C205 Veltro

INLINE7
All P-40's

RADIAL4
J2M2
J2M3
N1K1-J


<S>
/Robert


Top
   
PostPosted: Fri Nov 10, 2017 10:23 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jan 18, 2017 7:52 pm
Posts: 16
Is anybody still playing Warbirds with an Intel E6750 dual core CPU or equivalent?

I haven't updated my system since . . .

Mostly because I just haven't spent much time on doing anything but surfing and paying bills online. Today I wake it up maybe once per month, but have a late model laptop that I do most of my research and bill paying on. I bought a PS3 years ago and have been spending gaming time on that. I then upgraded to the PS4 and have some newer driving sims, but nothing to fly. I don't even spend much time there anymore.

Actually, I may do more on my Samsung Note 5 than any other computing device. Is Warbirds up and running on smart phones yet? :)

Someday I may re-prioritize things again ;)

And Hey SWANEE! Long time no golf :lol:


Top
   
PostPosted: Sat Nov 11, 2017 3:21 am 
Offline

Joined: Tue Jan 10, 2017 12:48 pm
Posts: 547
Good to see you around smiles!

I think Gums is still using a single core chip yet. :lol:


Last edited by grumpy on Sat Nov 11, 2017 5:44 pm, edited 1 time in total.

Top
   
PostPosted: Sat Nov 11, 2017 3:36 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jan 11, 2017 10:05 pm
Posts: 32
Thanks Robert

<S> Smiley sir, yep I miss those NW Mini Cons. Were definitely a blast.

Robert,

Text files for the Spit IXe is Inline 2
P-40E/F/N is inline 3
and Bf 109G-2 is Inline 1

Spit 9b text file says Inline 4, Which I don't have

Here is a list of what I do NOT get in the download that you said should be there, but are missing:

INLINE4
INLINE5
INLINE6
INLINE7
INLINE8
INLINE9
RADIAL4
RADIAL6
RADIALTWIN1

Thanks again

<S>

_________________
Swanee - NWO / AE

---------------------------------------------------------
There are 2 kinds of people in this world...
Fighter pilots – and those that wish they were.


Top
   
PostPosted: Mon Nov 13, 2017 8:05 am 
Offline

Joined: Tue Jan 10, 2017 12:06 pm
Posts: 5
Hello, Mac updater has been fixed with the default sounds. Please update to get the full set.


Top
   
PostPosted: Mon Nov 13, 2017 10:22 am 
Offline

Joined: Wed Jan 11, 2017 8:51 pm
Posts: 40
SPINDZ wrote:
Hello, Mac updater has been fixed with the default sounds. Please update to get the full set.

Dan,
Will there be any more work done on the Mac Low FPS a issue?


Top
   
PostPosted: Mon Nov 13, 2017 11:37 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jan 11, 2017 10:05 pm
Posts: 32
Thank you SPINDZ

<S>

_________________
Swanee - NWO / AE

---------------------------------------------------------
There are 2 kinds of people in this world...
Fighter pilots – and those that wish they were.


Top
   
PostPosted: Mon Nov 13, 2017 2:57 pm 
Offline

Joined: Wed Jan 11, 2017 2:41 pm
Posts: 117
Posting this here in case it wasnt seen..

Hi all. Looks like the widescreen bug is back again.. When you are in flight and go to the video settings page and change anything, it will tell you you must restart game for changes to take effect and returns you to the game with the squished cockpit view. Can be fixed by typing .widescreen 0 but it isnt supposed to act that way..
Also changes arent sticking again. Plus, after a few minutes of flight the stutters start to return and the FRates drop down into the 20's from 200-300's.. Have to quit to desktop and reload after a few flights to reset it.. This is in the current Tunisia terrain.. was not happening in the last euro terrain.
Its basically the same problem we had a few months back that has returned.. Also, the trees that dot the ground seem to eat up alotta rendering power and really serve no purpose as they are just randomly located everywhere.. including the deserts....They have a shimmer and sheen to them like they are covered in tinsel and are not in scale with the terrain around them.. Any way to switch them off?
TY..

Additonally, when I log in and get the MOTD and arena selection page, the splash screen pic behind it says WB 2016, not 2017..

Just an FYI..

_________________
iMac 27"
3.4GHz Intel Core 7
16GB DDR3
Nvidia GeForce GTX 680MX 29048MB
OSX 10.13.6


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 32 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next

All times are UTC-04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited